Jump to content
Tommi Prami

New free firebird tool... (Didn't make it ;) )

Recommended Posts

Well I have been using FlameRobin which is cross platform, but has some issues and is apparently no longer under active development.  I thought I would try out this utility, but I downloaded the Win64 Zip package, expanded it into a folder and launched it.....BOOM...AV before the main GUI appeared. 

Share this post


Link to post
1 hour ago, Larry Hengen said:

Well I have been using FlameRobin which is cross platform, but has some issues and is apparently no longer under active development.  I thought I would try out this utility, but I downloaded the Win64 Zip package, expanded it into a folder and launched it.....BOOM...AV before the main GUI appeared. 

Send bug report. 

Dang... Happened for me also... I thinik it is because fot 64bit version and don't have clint library...

 

-Tee-

Share this post


Link to post
13 minutes ago, Tommi Prami said:

Dang... Happened for me also... I thinik it is because fot 64bit version and don't have clint library...

 

32-bit version worked for me, because I'll have 32bit FB on computer and client library also.

Share this post


Link to post
13 hours ago, Larry Hengen said:

I have 64 bit Firebird installed but I did not generate the GDS dll as I am using FBClient.dll.

Report to the author. I think it should not use gds*dll, but not sure.

 

-Tee-

Share this post


Link to post
On 2/10/2020 at 7:22 AM, Larry Hengen said:

Well I have been using FlameRobin which is cross platform, but has some issues and is apparently no longer under active development.  I thought I would try out this utility, but I downloaded the Win64 Zip package, expanded it into a folder and launched it.....BOOM...AV before the main GUI appeared. 

Same thing for me, AV on start

Share this post


Link to post
On 2/10/2020 at 8:22 AM, Larry Hengen said:

Well I have been using FlameRobin which is cross platform, but has some issues and is apparently no longer under active development.  I thought I would try out this utility, but I downloaded the Win64 Zip package, expanded it into a folder and launched it.....BOOM...AV before the main GUI appeared. 

the same thing happen with me .. AV before the main GUI appeared. 

Share this post


Link to post
1 hour ago, ahmed.atayib said:

the same thing happen with me .. AV before the main GUI appeared. 

Report to the author.

 

.Tee.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×